En vecka i text och bilder

2012-11-29
Har hänt väldigt mycket under veckan som gått, därför har jag dragit mig för att faktiskt blogga om den, blir så himla mycket att skriva! Men ska sammanfatta allt kort och slänga in lite bilder.
 
Förra vecka var det ju thanksgiving och sedvanligt så var ju macy's parad, familjen ville däremot undvika de sjuka folkmassorna så i onsdags åkte vi in till yorkan för att kolla på när de blåste upp de gigantiska figurerna. Tyvärr så var vi där för sent å dom var redan uppblåsta, men var kul att se. Däremot så var det väldigt mycket folk så promenaden som tog 2 tim tar egentligen ca. 10 min... MEN nu har jag gjort det iaf. Mysig eftermiddag med familjen! 
 
underbara!
 hello kitty!
finaste barnen 
 
flumbild <3
 
 
Efter vi tagit oss runt då blev det att åka tillbaka till ridgewood och förbereda sig för lite utgång. Evelynn, Olivia, Ellen och jag hade bestämt oss för att gå ut till en bar för att det var så himla mycket collegemänniksor som var hemma (finns aldrig folk i vår ålder här annars) och hade riktigt roligt. 
 
Thanksgiving (torsdagen) bestod av matlagning och självklart av att äta upp maten. Vm's familj kom hit från Miami under fm så det var ganska mycket folk, var mysigt och himla kul att få uppleva. Drog mi till Olivia under kvällen för lite  häng vilket slutade upp med en väääldigt tidig kväll då båda var ganska trötta sen dagen innan... Fredagen som är största readagen i USA spenderades bara inne i Ridgewood då vi inte ville köa i timmar och bårka om parkeringsplatser.. Strosade iaf runt och taggade utgång i new york. Tog tåget till Hoboken där vi lånade olivias familjs lägenhet.
 
Såna där fräsha bilder på tåget!
 
 
 
fix i lägenheten!
Så vackra är vi (förlåt elina, var enda bilden jag hade på alla..)
 
 
Fina ellen!
 
Så fina flickor!
 
 
 
En sjukt kul kväll som slutade runt 6 på morgonen när vi la oss! Lördagen bara slöades bort (efterlite shopping på garden) och söndagen spenderade i new york och på kvällen blev det lite luciaövning. Amanda, familjen gamla au pair kom också, så himla go är hon, skitkul att hon är här! Vi bakade hallongrottor med barnen igår och självklart så skulle lillen inte ha hallon i sina (har är lite picky så var ju inte förvånad) istället blev det OST!
Sen har jag inte så mycket mer att skriva, är i en liten känslosvacka nu, saknar lite folk hemma och sånt så är allmännt oinspirerad.

1 Comments

2012-12-01 @ 16:11:29

När du skriver att du längtar hem saknar vi dig om möjligt ännu mer. Nu säger jag som mammas arbetskompis - KOM HEM NU


Design by: Designbloggar



Leave a Reply



Name *
Remember me!

Email *

Website adress *

Comment

Trackback