Wonderful Weekend

2012-09-10
Får köra en liten sammanfattning av helgen nu, har haft fullt upp! I fredags så jobbade jag under kvällen, eftersom fredag är pizzakväll fick jag åka och fixa det, köra till coh från fotboll och kompisar och hittar äntligen ganska så bra. Så himla skönt!
 
Lördagen började med en tur till Garden, köpcentret i närheten, med Jenna. Tänkte inte köpa något men det var fortfarande rea på A&F så kunde inte låte bli att köpa finaste linnet. Sen blev det lite småsaker från Cotton one och Bath & Body works. Drog till ett riktigt mysko ställe och köpte hemmagjord glass, troddde verkligen inte den skulle vara god men den var helt fantastisk! Resten av dagen spenderades med dom andra tjejjerna inomhus eftersom vädret gick från lugnt till storm på typ 2 sek. Höll oss inne och betällde pizza (snacka om att man kommer behöva börja träna..) Här är lite bilder från dagen;



 
       

 
 
 
Några fällda träd senare så körde jag hem johanna, ellen, elina och jenna innan jag drog hem. Idag drog vi in till new york där jag mötte upp med josefin, en tjej från förberedelsedagarna i jersey, och vi strosade runt. Gick någon timme i central park, är lite kul hur många platser man känner igen från filmer! Sen så fortsatte vi och tog en sväng på 5th avenue och kollade in alla dyrgripar..HERREGUD säger jag bara! Efter det bestämde vi oss för att leta upp Sockerbit, den svenska godisbutiken, vilket visade vara en ganska lång promenad. Men med brist på bättre saker att göra befann vi oss bland det svenska godiset 1 timme senare och mycket gladare. Dreglade lite över flädersaften och kalles kaviar tuberna... men blev bara lite godis den här gången. Efter en lång vandring tillbaka till times square drog vi oss tillbaka. 5 timmars nonstop gång resulterade däremot i några fläskiga blåsor och skavsår, men väl värt det!
 
 
 
 
 
 
 
 
      


 
    

 
 
 
 
 
 
 



 

0 Comments


Design by: Designbloggar



Leave a Reply



Name *
Remember me!

Email *

Website adress *

Comment

Trackback